Base-X by Vandermeeren Interieur

Wat klanten vertellen

Anne-Marie,
De meubels werden geleverd zoals afgesproken en wij willen een groot woord van dank meegeven aan de installateurs die het werk perfect uitgevoerd hebben en tot in de puntjes verzorgd.
Chapeau voor Vandermeeren en het volledige team (van verkopers tot levering en plaatsing bij de klant). Als het goed is moet men ervoor uitkomen!
Wij hebben reeds het adres doorgegeven aan bezoekers in het appartement.


Het eerste contact kwam er door het internet. De vernieuwde toonzalen zijn verzorgd en smaakvol. De decoratie afdeling, heel mooi en het onthaal door de verkopers is vriendelijk én deskundig! Telefonisch contact voor informatie is efficiënt. De levering was naar wens en de installateurs zijn erg behulpzaam.
Voor een volgende aankoop kom ik zeker terug en er volgden nog enkele suggesties, waar wij in de toekomst zeker rekening mee zullen houden.
Ik vul met plezier deze enquète in, daar we zeer tevreden zijn over uw service, zowel bij de bestelling als bij de levering: hoffelijk, behulpzaam.
Proficiat! TP


Beste
Wij zoeken een trolley.
Gezien de goede ervaringen met de zaak, zowel inzake bediening, service als korting, overwegen we dergelijke aankoop bij jullie te doen.
Met vriendelijke groeten,
F. V.


Beste Ulla,
Gisteren bezochten wij een van jullie toonzalen omdat wij een nieuwbouw aan de kust wensen in te richten .
Wij waren uitermate tevreden over uw professionele aanpak!
Met dank,
F. A. - B. B.


Dag Mevrouw
ik wil u ook mededelen dat wij super tevreden zijn over jullie monteurs over het materiaal is prachtig
Groetjes
R. D.


Beste Annemarie,
De levering van onze kasten is goed verlopen. De mannen van dienst hebben prima werk geleverd en de kasten staan zeer mooi in onze living. We zijn tevreden! En de mond aan mond reclame zal wel zijn werk doen.. :)
Vele groeten, ook aan de heer Vandermeeren.
H. A.
D. G.


Mevrouw,
Bedankt voor de snelle afhandeling van de klacht.
We zijn uiterst tevreden van de firma en hun medewerkers.
Een aanbeveling naar familie en vrienden is hier op zijn plaats.
Bedankt en nog een fijne werkdag.
Mevr. D.-V.

Beste Annemarie,
Wij willen jullie bedanken voor het deskundig advies (ook ivm met kleuren) en de professionele aflevering van onze inbouwkasten. Zeker een compliment voor de techniekers die de kasten hebben opgezet. Zij hebben dit zeer deskundig, met oog voor detail en met de grootste zorg gedaan. Jullie firma staat voor Kwaliteit met de grote K.
Het is nu nog zo aangenaam om te gaan slapen.
Nogmaals van harte dank.
V. L. K.


Bij deze wil ik graag eens de mensen die de meubelen leveren en plaatsen een grote pluim geven. Verschillende keren heeft de firma Vandermeeren bij ons meubelen geleverd en geplaatst en vandaag nog bij onze dochter en schoonzoon (Langemark). Het waren niet iedere keer dezelfde mensen, maar allemaal waren ze telkens heel vriendelijk, behulpzaam en leverden ze mooi werk. Wij hopen in de toekomst dan ook nog vaak op deze vakbekwame mensen beroep te mogen doen.
Met vriendelijke groeten,
Fam. B. uit Langemark


Bij deze danken wij u voor de geleverde inspanning welke u zich getroost heeft t.a.v. de planning der werken, wat wij ten zeerste naar waarde hebben geschat. Tevens wensen wij uw medewerkers te bedanken voor de zorg en inzet waarmee ze tot plaatsing zijn overgegaan. Het resultaat overtreft zelfs onze verwachtingen, en is van hoge kwaliteit.
vriendelijke groeten,
M. L. V. V.


Vrijdag 14 juni, stipt om 8.15 uur, werden door medewerkers van uw firma een bankstel en een zetel geleverd op mijn appartement in De Panne. We willen graag nog even herhalen dat we uitermate tevreden zijn van het geleverde werk. Het onthaal in de winkel, het geven van bijkomende informatie achteraf en het leveren van de meubels gebeurden vriendelijk, accuraat en uiterst professioneel. Onze oprechte dank hiervoor.
Met vriendelijke groet,
M. S.


Deze voormiddag heeft een afgevaardigde van de servicedienst van de firma Vandermeeren beide zetels behandeld.
Ik dank u voor de vlotte medewerking bij het behandelen van dit probleem.
"Dienst na verkoop" blijkt bij uw firma geen ijdel begrip te zijn.
Met vriendelijke groeten,
R. F. uit Oostduinkerke


Beste mensen,
Mag ik jullie hartelijk danken om mijn levering toch nog tijdig ter
plaatse te krijgen.Ik weet dit naar waarde te schatten en zal hiermee
rekening houden bij m'n volgende aankopen.

Vriendelijke groet
W. K.


Beste,

Verleden week vrijdag zijn uw installateurs het meubel komen installeren in onze studio.
We willen u bij deze bedanken voor:
- De vlotte regeling om de levering toch te laten doorgaan zonder lift.
- Het plaatsen van het meubel. Het kwam op enkele millimeters om het meubel gemonteerd te krijgen in de kleine ruimte. Het was geen gemakkelijke taak, maar u mag uw mensen feliciteren voor de manier waarop ze dit probleem aanpakten en daarbij zorg droegen om nergens schade aan vloer of meubelen te veroorzaken. Zeer professioneel en klantvriendelijk.

Vriendelijke groeten,
F. T.Contact

Base-x
Pannestraat 233, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@base-x.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten