Base-X by Vandermeeren Interieur

Smart van Intertime

Deze intelligente ‘smart’ zetel bezorgt je een ideale positie voor welke gelegenheid dan ook. Je kan ze om toveren van klassieke bank tot zetel met longchair en hoofdsteun. De perfecte zetel dus voor wie in een beperkte ruimte toch de ideale positie wil aannemen tijdens het televisie kijken, het lezen van de krant of terwijl er bezoek langs komt. Groter of kleiner, in stof of in leder, maakt niet uit… zelfs een ander pootje is mogelijk!

Dunja van Neo-Style

Deze twee bijzetzeteltjes kun je bewonderen in de etalage van ERGO comfort. Een kwalitatief extraatje voor jouw interieur. Zowel in leder als stof mogelijk. Bovendien bestaat ook de sofa- en relax-versie van de Dunja. Laat je verleiden en ervaar het comfort!

Patch van Tenzo

Een simpel meubel, maar zo mooi als je van wat dichterbij kijkt! De 'Patch' wordt namelijk getypeerd door een eiken basis waar een unieke nerf is ingemaakt. De rest van het meubel is in witte lak voorzien, wat onderhoud enkel ten goede komt. Kastdeuren en -laden zijn voorzien van een push-pull-functie, wat het meubel zo fris houdt.
 

Oxford van Mobitec

Landelijk en jong! Deze twee woorden typeren deze tafel. Zowel met een houten blad mogelijk als met een keramieken blad. Keuze uit verschillende afmetingen, ook verlengbaar indien gewenst. Leuk te combineren met een stoffen stoel. Een warm interieur gegarandeerd!

Atlas van Draenert

Modern, maar toch overheerst door een gevoel van warmte. Dit wordt bekomen dankzij het charmant houten blad in combinatie met strakke elegante poten. Bovendien zijn deze poten een enorm voordeel, gezien ze amper te merken zullen zijn wanneer iedereen met de voeten onder tafel schuift! Talloze afmetingen mogelijk, al dan niet verlengbaar.
 

Chronos van ROM

Deze Chronos zetel van ROM kan verkregen worden in verschillende afmetingen, welke verspringen per 20 cm. Voor wie wil kan er ook één of meerdere relaxfuncties voorzien worden. Daarnaast bestaat ook nog de optie voor een beweegbare hoofdsteun. In onze zaak Ergo comfort adviseren we je graag om de gepaste opstelling te bekomen.

Mokumuku van Bullfrog

Fris en speels, de 2 kernwoorden van onze nieuwe collectie in base-x! Maak de ideale opstelling voor jouw ruimte met de verschillende mogelijke elementen. Een gewoon element met of zonder arm(en), longchair, hoek, poef,... Plaats ze zoals jij wenst in de kleur die bij jou past! Ook een bijzetzetel en elektrische (!) bedbank behoren tot deze collectie.

Sir William van Calia Italia

Op zoek naar een nostalgisch accent in uw interieur? Deze sofa doet je direct aan de Engelse meubelstijl ‘Chesterfield’ denken. Op subtiele wijze nodigt deze sofa je uit erin te gaan zitten en een unieke sfeer op te roepen. Geniet en kom tot rust.Contact

Base-x
Pannestraat 233, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@base-x.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten