Base-X by Vandermeeren Interieur

Kom laat je inspireren… Voor woning, studio en appartement

Op weg naar zee, tussen het pittoreske Veurne en op 3 km van het Noordzeestrand van De Panne, bereik je makkelijk de 4 winkels van Vandermeeren Interieurs. Met oog voor detail en dankzij meer dan 40 jaar ervaring maken we graag het verschil. Uitgesproken dynamisch en vernieuwend wanneer het op hedendaags wonen aankomt. Niet verlegen voor een experiment, en toch op en top functioneel wonen. Dát is Vandermeeren!

1. Interieur & Design: beleef design
2. Ergocomfort: zitten, liggen, slapen. Gun jezelf levenslang comfort
3. Base-x: trendy en hip aan jonge prijzen, daar gaan we voor!
4. New Classics: charme, cosy & cottage

Waarom blijft Vandermeeren Interieurs een ‘epic story’? Als geen ander beseft iedereen bij Vandermeeren Interieurs wat echte goede meubelen betekenen. Als zonen van een gedegen meubelfabrikant, werd vakmanschap en traditie de broers Vandermeeren met de paplepel ingegeven. Kwaliteit en duurzaamheid zijn nog steeds kapstokken van een au sérieux die ver boven het gemiddelde uitsteekt. In het overaanbod van meubelen en decoratie, vinden Thierry en Anthony de weg naar net dié fabrikanten die meubelen ontwerpen en realiseren met een finesse om trots op te zijn. Meubelen met identiteit en originaliteit, gemaakt door mensen met zin voor functionaliteit en uitgetest in hun eigen woon- en leefwereld, is een garantie voor lang genot.

Uitnodigend inspireren deze 4 winkels met vier aparte stijlen jou als geen ander!

Onze concrete en professionele aanpak leidt voor jou dan ook tot buitengewoon woonplezier.

Bij ons vind je geen opeenstapeling van standaardobjecten, maar een uniek verhaal van meubelcollecties en decoratie, in harmonie en evenwicht met elkaar. Enkel fabrikanten met een ware reputatie én service als ook met een serieuze knowhow worden hier gepresenteerd. Op die manier geniet je als klant niet alleen van een mooi interieur, maar evenzeer van meubelen die alle gebruikscomfort overtreffen!

Kortom, alleen Vandermeeren Interieurs biedt je met passie de allerfijnste collecties, de meest zuivere lijnen en de hoogste afwerkingsgraad die jouw interieur compleet maken.
Graag nodigen we daarom iedereen uit om onze winkels te bezoeken en kennis te maken met deze gepersonaliseerde woonfilosofie.

We willen je niet alleen inspireren, maar ook adviseren…

Onze filosofie en inzichten worden door onze interieurarchitecten en -adviseurs, topexperten in hun domein, uitvoerig voor je toegelicht en gestroomlijnd naar een mogelijke ruimte in jouw persoonlijke woning. Tijdens een bezoek aan onze zaak wordt voor jou dus zoals nergens anders gewikt en gewogen om tot de perfecte esthetische oplossing te komen!

Elke dag biedt Vandermeeren zijn klanten tevens op boeiende, leerrijke en attractieve wijze een selectie aan van het beste wat in meubelland te vinden is, en dat tegen de meest verantwoorde prijs!

Een perfecte service daar nog eens bovenop maakt ons verhaal zonder meer helemaal af. Vandermeeren Interieurs zorgt ook voor een perfecte levering en montage! Hier heeft iedereen recht op dé service die vanzelfsprekend is, want zeg nu zelf: meubelen kopen doe je niet zomaar.

Welkom!
Thierry & Anthony VandermeerenContact

Base-x
Pannestraat 233, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@base-x.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten